Juniori brojali do 113: Koreja platila danak, sledi derbi sa Grčkom!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori brojali do 113: Koreja platila danak, sledi derbi sa Grčkom!

Izabranici Aleskandra Bućana bili su prilično raspucani tokom kompletnog toka utakmice, a otpor slabašnog rivala slomili su već u drugoj četvrtini, pa su kasnije konstanto uvećavali prednost - 113:83

Juniorska selekcija Srbije zabeležila je više nego ubedljivu pobedu u drugom kolu Svetskog prvenstva u Grčkoj protiv selekcije Južne Koreje, čime su uspeli da izbrišu ne tako ubedljov izdanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv Dominikanske Republike na startu turnira - 113:83 (24:22, 30:18, 31:26, 28:17).

Izabranici Aleskandra Bućana bili su prilično raspucani tokom kompletnog toka utakmice, a otpor slabašnog rivala slomili su već u drugoj četvrtini, koju su dobili rezultatom 30:18 i na odmor otišli sa pozamašnih 14 poena razlike (54:40).

Predvođeni izuzetno raspoloženim Borišom Simanićem srpski reprezentativci su u istom ritmu nastavili i u drugom poluvremenu, konstantno uvećavali prednost i na kraju stigli do više nego ubedljive pobede.

Krilni centar FMP Železnika bio je najefikasniji pojedinac srpskog tima sa 23 postignuta poena i šest skokova, a u stopu ga je pratio i talentovani košarkaš Partizana Vanja Marinković koji je postigao 18 poena.

Derbi između Grčke i Srbije, koji će ujedno odlučiti i o prvom mestu u grupi D, igra se u sredu od 20.30.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.