Jarić na pragu Olimpijakosa?

Izvor: RTS, 22.Dec.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarić na pragu Olimpijakosa?

Marko Jarić će najverovatnije obući crveno-beli dres ove sezone, ali ne onaj koji nose košarkaši Zvezde, već Olimpijakosov. Grčki mediji javljaju da su pregovori Jarića i Olimpijakosa ozbiljni, kao i da se uskoro očekuje potpis srpskog košarkaša.

Nije kome je rečeno, već kome je suđeno, tako će Marko Jarić umesto u Crvenoj zvezdi najverovatnije zaigrati u ekipi Olimpijakosa.

Kako prenose grčki mediji srpski košarkaš pregovara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa "crveno-belima" iz Pireja, gde bi trebao da menja povređenog Vasilisa Spanulisa.

Trener Zvezde Svetislav Pešić je prethodno najavio da će pokušati da nagovori Jarića da pređe na Mali Kalemegdan, ali strateg "crveno-belih" i tada je rekao da će to biti maltene nemoguća misija.

Činjenica da Olimpijakos igra Evroligu jedna je od najvažnijih koja je opredelila Jarića da pregovara sa ovim klubom, ali pojedini mediji javljaju da to nije jedini razlog.

Činjenica da između Atine i Njujorka postoji direktna avionska linija, pojedini mediji navode kao najvažniju u odluci Jarića čija bi porodica, za vreme njegovog boravka u Evropi, ostala u Americi.

Zanimljivo je i da odnosi trenera Olimpijakosa Dušana Ivkovića i Marka Jarića nisu bili sjajni, ali to ne predstavlja prepreku da sarađuju u atinskom klubu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.