Jarić crveno-beli

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Dec.2011, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarić crveno-beli

Marko Jarić će do kraja sezone nositi crveno-beli dres. Ne Crvene zvezde Beograd, što bi voleo Svetislav Pešić, već Olimpijakosa, kako je nedavno najavio i „Sportski žurnal“. Prema vestima iz Atine, braća Angelopulos su postigli usmeni dogovor sa našim prekaljenim asom, a konačnu reč će dati Dušan Ivković, trener Olimpijakosa.
Međutim, gotovo da nema sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da će se Jarić preseliti u Atinu, posebno ako se zna da je vicešampion Grčke na mesec dana ostao bez Vasilisa Spanulisa.
Prepreka ne bi trebalo da bude ni to što Jarić posle epizode u Sijeni nije imao klub, niti „čuvene“ izjave na račun Ivkovića koje je dao u toku prošlogodišnjeg plej-ofa Evrolige, kada je njegova Sijena izbacila Olimpijakos i plasirala se na fajnal for u Barseloni. Iste je nedavno, kada je boravio u Atini, demantovao, ističući da nikada ništa loše nije rekao o Ivkoviću.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jarić u Olimpijakosu

Izvor: TvojPortal.com, 22.Dec.2011

Izvor: pressonline. Bivši reprezentativac Marko Jarić postigao je usmeni dogovor sa braćom Angelopulos oko prelaska u Olimpijakos, samo se čeka da trener Dušan Ivković da konačnu reč.. . . Gotovo da nema sumnje da će se Jarić preseliti u Atinu, posebno ako se zna da je vicešampion Grčke...

Nastavak na TvojPortal.com...

Jarić na pragu Olimpijakosa?

Izvor: RTS, 22.Dec.2011

Marko Jarić će najverovatnije obući crveno-beli dres ove sezone, ali ne onaj koji nose košarkaši Zvezde, već Olimpijakosov. Grčki mediji javljaju da su pregovori Jarića i Olimpijakosa ozbiljni, kao i da se uskoro očekuje potpis srpskog košarkaša. ..Nije kome je rečeno, već kome je suđeno,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.