Janakopulos osuo paljbu po Puklu

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2017, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janakopulos osuo paljbu po Puklu

Slovenački arbitar Saša Pukl označen je kao krivac za drugi poraz Panatinaikosa od strane vlasnika atinskih "Zelenih" Dimitrisa Janakopulosa.

Vicešampion Grčke našao se u teškoj poziciji nakon drugog poraza od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige.

Panatinaikos će u Istanbulu morati da dobije obe utakmice kako bi seriju vratio u Atinu što je, realno govoreći, nemoguća misija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Odmah nakon večerašnjeg duela u Atini oglasio se i patron Panatinaikosa Dimitris Janakopulos koji je u kratkoj izjavi imenovao krivca za poraz "Zelenih".

"Ne sećam se kada je Panatinaikos poslednji put pobedio a da je sudio Saša Pukl" istakao je Janakopulos.

Vlasnik Panatinaikosa pratio je utakmicu sa pozicije kraj terena i više puta burno reagovao nakon sudijskih odluka.

Fenerbahče je u neizvesnoj završnici uspeo da savlada PAO i stigne do drugog "brejka" u Atini, a samim tim i do dve "meč lope" za plasman na fajnal-for.

Pored Slovenca Pukla pravdu su u "OAKA Areni" delili još Letonac Olegs Latiševs i Španac Benhamin Himenes.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.