JUTA: Ove godine oko milion turista iz Srbije letovaće u inostranstvu

Izvor: Beta Video, 08.Avg.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUTA: Ove godine oko milion turista iz Srbije letovaće u inostranstvu

BEOGRAD- Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija JUTA (YUTA) Aleksandar Seničić rekao je danas da to udruženje očekuje da ove godine u inostranstvu letuje nešto manje od milion srpskih turista, od čega će najveći broj biti u Grčkoj. ``Turska je za naše turiste druga destinacija po svom značaju već godinama. Prošle godine su posete bile smanjene zbog terorizma, ali ove godine se stanje normalizuje, i do ovog trenutka je tamo boravilo oko 80.000 naših turista``, naveo je Seničić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oko 15 odsto više pritužbi nego prošle godine

Izvor: Beta Video, 08.Avg.2017

BEOGRAD- Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija JUTA (YUTA) Aleksandar Seničić je govoreći o pritužbama srpskih turista, rekao je da ih ove godine ima oko 15 odsto više u odnosu na prošlu godinu, ali da ``njih 55 odsto nije relevantno``. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

JUTA: Ove godine oko milion turista iz Srbije letovaće u inostranstvu (VIDEO)

Izvor: Beta, 08.Avg.2017

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija JUTA (YUTA) Aleksandar Seničić rekao je danas da to udruženje očekuje da ove godine u inostranstvu letuje oko milion srpskih turista, od čega će najveći broj biti u Grčkoj.On je na konferenciji za novinare rekao da su očekivanja da do kraja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.