JUTA: Grčka najtraženija destinacija

Izvor: Blic, 21.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUTA: Grčka najtraženija destinacija

Najtraženija turistička destinacija ove godine za turiste iz Srbije je Grčka, izjavio je direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Juta Radisav Stanković.



"Prema anketi Jute sprovedene na 5.000 ispitanika, 48 odsto se opredelilo za Grčku, dok je sledeća destinacija Turska sa 17 odsto", izjavio je Stanković agenciji Beta.

Kako je rekao, sledi Egipat za koga se izjasnilo devet odsto ispitanika, a potom Crna Gora sa osam odsto zainteresovanih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JUTA: Grčka najtraženija destinacija

Izvor: Poslovni magazin, 21.Jun.2008

Najtraženija turistička destinacija ove godine za turiste iz Srbije je Grčka, izjavio je direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Juta (YUTA) Radisav Stanković."Prema anketi Jute sprovedene na 5.000 ispitanika, 48 odsto se opredelilo za Grčku, dok je sledeća destinacija Turska ..

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.