JEZIVI DETALJI LIKVIDACIJE, LEŠEVE ŠKALJARACA POKUŠALI DA SPALE: Ubice su tela Kožara i Hadžića polili benzinom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2020, 22:34

JEZIVI DETALJI LIKVIDACIJE, LEŠEVE ŠKALJARACA POKUŠALI DA SPALE: Ubice su tela Kožara i Hadžića polili benzinom (VIDEO)

- Pretpostavlja se da su oni hteli da uđu u garažu luksuzne vile, jer je kod jednog od ubijenih muškaraca u ruci pronađen daljinski upravljač za otvaranje vrata.

Ubice koje su u četvrtak likvidirale "škaljarce" Damira Hadžića i Alana Kožara ispred vile na Krfu polila su njihova tela benzinom, ali nisu stigle da ih zapale. Ovo su najnoviji podaci iz istrage grčke policije!

Podsetimo, visokopozicionirani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripadnici škaljarskog klana izrešetani su sa 29 metaka kada su se automobilom vraćali sa plaže na Krfu. Sama egzekucija Hadžića i Kožara trajala je manje od minuta, a oni, iako naoružani, nisu uspeli da se odbrane, niti da povuku ručnu kočnicu na kolima.

Ono što je posebno šokiralo istražitelje jeste činjenica da su tela ubijenih "škaljaraca" bila polivena benzinom - priča izvor grčkih medija blizak istrazi.

- Veruje se da su likvidatori planirali da zapale automobil u kome su Hadžić i Kožar ubijeni, ali da iz nekog razloga to nisu stigli da urade, jer su verovatno morali da beže. Istrazi ovog zločina, osim policije iz Atine, priključio se i Interpol, ali i druge jedinice.

- Angažovana je i pomorska policija, a aerodrom na Krfu se strogo kontroliše. Samo mesto likvidacije je neobično jer sa ostrva se ne može pobeći lako. To znači da su ubice ili odlučile da se pritaje na Krfu, ili su imale svoje plovilo. Trajekt koji vozi na kopno je malo verovatna opcija za bekstvo, jer oni znaju da će ga kontrolisati policija - navodi izvor.

Zanimljivo je da su grčki istražitelji uspeli da delimično utvrde kretanje "škaljaraca", koji su dugo bili u bekstvu. - Hadžić je prvi došao u Grčku i cirkulisao je na relaciji Mikonos-Krf.

Podsetimo, "škaljarci" su ubijeni tačno dva meseca posle napada na vođu kavačkog klana Radoja Zvicera, a veruje se da je ovo upravo osveta za taj neuspeli atentat. Kao osoba koja stoji iza pokušaja ubistva Zvicera, tada se pominjao upravo Damir Hadžić, navodno nekadašnji "pink panter" iz Užica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi detalji ubistva škaljaraca: Ubice polile tela benzinom, ali nisu stigle da ih zapale

Izvor: B92, 25.Jul.2020

Ubice pripadnika škaljarskog klana Damira Hadžića i Alana Kožara polila su njihova tela benzinom ispred vile na Krfu, ali nisu stigli da ih zapale, pišu mediji..."Pretpostavlja se da su oni hteli da uđu u garažu luksuzne vile, jer je kod jednog od ubijenih muškaraca u ruci pronađen daljinski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.