Novi detalji ubistva škaljaraca: Ubice polile tela benzinom, ali nisu stigle da ih zapale

Izvor: B92, 25.Jul.2020, 23:03

Novi detalji ubistva škaljaraca: Ubice polile tela benzinom, ali nisu stigle da ih zapale

Ubice pripadnika škaljarskog klana Damira Hadžića i Alana Kožara polila su njihova tela benzinom ispred vile na Krfu, ali nisu stigli da ih zapale, pišu mediji.

"Pretpostavlja se da su oni hteli da uđu u garažu luksuzne vile, jer je kod jednog od ubijenih muškaraca u ruci pronađen daljinski upravljač za otvaranje vrata. Ono što je posebno šokiralo istražitelje jeste činjenica da su tela ubijenih "škaljaraca" bila polivena benzinom", priča izvor grčkih medija blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istrazi, prenosi "Blic".

Takođe, veruje se da su likvidatori planirali da zapale automobil u kome su Hadžić i Kožar ubijeni, ali da iz nekog razloga to nisu stigli da urade, jer su verovatno morali da beže. Istrazi ovog zločina, osim policije iz Atine, priključio se i Interpol, ali i druge jedinice.

Podsetimo Baranin Alan Kožar i Užičanin damir Hadžić ubijeni su u četvrtak ispred vile na grčkom ostrvu Krf. Obojica su od ranije poznati policiji.

Bili su saradnici Luke Bojovića i obojica su bili na crvenoj poternici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.