Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 11:02

Ivić uspostavio kontakt sa Solunom, povratak je realan

Grčki mediji pišu da je Srbin jedan od najozbiljnijih kandidata za trenera PAOK-a

PAOK-a je razočaravajuća sezona. I da tim iz Soluna nije kažnjen oduzimanjem sedam bodova, teško bi ove sezone bio u ravnopravnoj šampionskoj trci sa sjajnim Olimpijakosom.

PAOK će do kraja sezone pokušati da zadrži drugu poziciju i izbori učešće u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvalifikacijama za Ligu šampiona. A posle toga sledi velika rekonstrukcija ekipe i stručnog štaba. Izvesno je da će se solunski klub rastati sa Abelom Fereirom, jer nije ispunio klupske planove.

Grčki mediji danas donese informaciju da je jedan od glavnih kandidata za novog trenera solunskog kluba Vladimir Ivić. Mladi srpski stručnjak je imao sjajne rezultate u Makabiju iz Tel Aviva. Praktično je pred osvajanjem druge uzastopne titule šampiona Izraela, prošle sezone osvojio je Toto Kup, izuzetno vredno takmičenje u Izrelu.

Ivić se praktično nadogradio kao trener u Izraelu i pokazao da ima štofa za ozbiljniji nivo. Kontakti nekadašnjeg veziste Partizana sa bivšim klubom su već uspostavljeni.. I kako Grci pišu on nema ništa protiv da se vrati u Solun.

Mladi stručnjak je PAOK-ov čovek, ako to tako može da se kaže. U tom klubu je završio igračku karijeru, zatim je posle staža u mlađim kategorijama i razvojnom timu, dobio šansu da se okuša i kao glavni trener. Uspeo je 2017. godine da osvoji grčki Kup, ali je kormilčo prepustio Rumunu Lučeskuu.

Možda je vreme za povratak u Solun. Ovog proleća Ivić se dovodio u vezuz sa pojedinim belgijskim klubovima.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.