Itudis se oporavio

Izvor: B92, 20.Avg.2020, 23:55

Itudis se oporavio

Grčki košarkaški trener Dimitris Itudis oporavio se od koronavirusa.

Supruga i deca Dimitrisa Itudisa dobili su negativne nalaze, ali je Dimitrisov bio pozitivan pre dve nedelje.

On se od kovida-19 oporavljao u Grčkoj, pa se očekuje da se brzo priključi CSKA u Moskvi.

"Dimitris je danas otpušten iz Generalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolnice u Atini, gde je obavio poslednji deo rehabilitacije. Takođe će naredne nedelje obaviti nekoliko testova pre nego što otputuje u Moskvu na trening kamp CSKA", naveo je klub u saopštenju.

"Hvala Bogu, potpuno sam zdrav i spreman da se vratim normalnom životu. Znam da mi je mnogo navijača CSKA pružilo podršku, pisali su i meni i klubu i stvarno sam im zahvalan. Zahvalan sam i medicinskom osoblju i svima koji su učestvovali u mojoj rehabilitaciji u Atini, stvarno im je stalo", kazao je Itudis.

Četrdesetdevetogodišnji stručnjak je šef stručnog štaba od 2014. godine, a prethodno je radio u Banvitu, kao i 13 godina kao pomoćni trener Željka Obradovića u Panatinaikosu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.