Itudis: Biće ovo duga serija

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 14:00

Itudis: Biće ovo duga serija

Trener košarkaša Fenerbahčea Dimitris Itudis izjavio je nakon utakmice sa Olimipijakosom da će njegov tim nastaviti da se bori u seriji sa grčkom ekipom.

Košarkaši Fenerbahčea su kao gosti pobedili Olimpijakos 82:78 u drugom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige i tako stigli do izjednačenja na 1:1 pred dva meča u kojima će biti domaćini.

"Bili smo fantastični na skoku i čestitam svojim igračima na pobedi. Biće ovo duga serija jer igramo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sjajnog tima, ne prepuštaju nam mnogo prilika. Našli smo snagu da ostanemo mirni posle nervoznog starta", istakao je trener turskog tima.

Dodaje da se njegova ekipa borila, najviše u skoku.

"Stvarali smo sebi prilike za dobre šuteve. Karsen je kročio na teren i napravio ogromnu razliku. Gudurić je u nastavku preuzeo odgovornost. Nik Kalates je vodio našu igru od početka do kraja. Najdžel Hejz-Dejvis je bio odličan. Čitav tim je dao svoj doprinos. Mi smo novi tim, imamo devetoricu novih igrača u odnosu na prethodnu sezoni. Želimo da naučimo kako da igramo ovakve mečeve. Stučni štab je takođe nov. Nastavljamo da se borimo", zaključio je Itudis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.