Italija: Uhapšeni dileri iz Srbije

Izvor: B92, 19.Apr.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija: Uhapšeni dileri iz Srbije

Breša -- Italijanska policija izvela je veliku akciju hapšenja međunarodnih dilera droge, a među uhapšenima ima i državljana Srbije i BiH, prenose italijanski mediji.

Hapšenja u okviru akcije "Beli slon" započela su juče, a uhapšeno je ukupno 54 osobe u više gradova Italije, kao i u Albaniji, BiH, Srbiji, Grčkoj, Češkoj i Švedskoj, prenela je agencija Ansa.

U akciji je zaplenjeno najmanje 300 kilograma kokaina koji je iz Južne Amerike stizao do Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a odatle do italijanskog tržišta, kao i 730 kilograma hašiša, navodi Ansa.

U akciji je učestvovalo 350 pripadnika karabinjera i italijanske finansijske policije.

Istraga o ovom slučaju počela je još krajem 2008. godine.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija "Beli slon", uhapšeni i Srbi

Izvor: RTS, 19.Apr.2012

Najmanje 54 dilera droge uhapšena u velikoj akciji italijanske policije. Vođa kriminalne grupe je Srbin K.K, prenose mediji u Breši. U akciji "Beli slon" zaplenjeno 300 kilograma kokaina i 730 kilograma hašiša. ..Italijanska policija uhapsila je pripadnike međunarodne kriminalne grupe koja se...

Nastavak na RTS...

Uhapšeno 250 dilera

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2012, 00:10

Policija širom Srbije sprovodi veliku akciju na suzbijanju ilegalne trgovine narkoticima. Uhapšeno 250 osoba. Zaplenjeno 6 kilograma raznih narkotika. Podneto 45 prijava

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.