Idemo u Berlin po podvig

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 22:26

"Idemo u Berlin po podvig"

Selektor muške rukometne juniorske reprezentacije Đorđe Teodorović govorio je posle pobede nad Grčkom 34:23 i plasmana u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Kazao je da je uživanje raditi sa ovom ekipom i da je cilj da se u Berlinu napravi podvig.

"Uživanje je zaista raditi sa ovom ekipom, ostvarili smo još jedan cilj ovom važnom pobedom. Ući među najboljih osam selekcija na svetu nije mala stvar, mnoge velesile, poput Španije i Francuske, to nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspele da postignu, a ovaj tim je pokazao da zaslužuje mesto u eliti. Vidi se da momci uživaju na terenu, prava su družina koja svoju državu predstavlja na najbolji mogući način. Nije lako pobediti Grčku u Atini, bili su jako kvalitetni u prvih 20 minuta, pružali jak otpor, ali smo strpljivo dočekali šansu i overili vizu za četvrtfinale", rekao je Teodorović za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Teodorović veruje da ova ekipa ima potencijal za veliki uspeh.

"Idemo u Berlin da odigramo tri jake utakmice, da ponovimo podvig iz Portugala, a zašto ne i da se popnemo na tron. Prvi protivnik su Farska Ostrva, ekipa koja do sada na prvenstvu nije izgubila nijedan bod. Čeka nas jedna izuzetno teška utakmica, ali nema većeg motiva od toga da možemo da obradujemo svoj narod i uključimo se u borbu za medalju", zaključio je Teodorović posle pobede nad Grcima.

Srbija će u četvrtak u četvrtfinalu igrati protiv Farskih Ostrva, a ukoliko slavi, u polufinalu će na boljeg iz dvoboja Nemačke i Danske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TEODOROVIĆ: Uživanje je raditi sa ovom ekipom, idemo u Berlin po podvig

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023

U četvrfinalu Srbija igra protiv Farskih Ostrva...Selektor muške rukometne juniorske reprezentacije Đorđe Teodorović rekao je posle današnje pobede nad Grčkom 34:23 i plasmana u četvrtfinale Svetskog prvenstva da je uživanje raditi sa ovom ekipom i da je cilj da se u Berlinu napravi podvig...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.