Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 20:46

"IMATE LI NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI, PITAM ZA DRUGARA" Ana otkrila bizarne zahteve turista koji dolaze u Grčku, pa nasmejala mnoge

Turistička sezona, sve je prebukirano, negde se traži i krevet više, ali mnogi koji su već stigli na svoja odredišta imaju i druge želje. Sudeći po objavi jedne korisnice na društvenim mrežama, zahtevi turista stvarno idu u nedogled!
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"STRELJAĆE ME ŽENA BEZ POGLEDA NA MORE" Ana otkrila najsmešnije poruke srpskih turista, a preplašeni muževi su priča za sebe: "Ispašću slina ako dobijem bezveze sobu"

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Srpski turisti, kao i svi drugi na svetu, žele maksimum ugođaja u tih 10-15 dana godišnjeg odmora na moru za koje su štedeli čitave godine. Zato su im zahtevi više nego živopisni, a sudeći prema onima koje je objavila vlasnica jedne turističke agencije, idealan morski provod je ključ svakog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.