Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 22:14

"STRELJAĆE ME ŽENA BEZ POGLEDA NA MORE" Ana otkrila najsmešnije poruke srpskih turista, a preplašeni muževi su priča za sebe: "Ispašću slina ako dobijem bezveze sobu"

Srpski turisti, kao i svi drugi na svetu, žele maksimum ugođaja u tih 10-15 dana godišnjeg odmora na moru za koje su štedeli čitave godine. Zato su im zahtevi više nego živopisni, a sudeći prema onima koje je objavila vlasnica jedne turističke agencije, idealan morski provod je ključ svakog stabilnog braka. Mnogi muževi daju 110 odsto svojih mogućnosti da bi ugodili svojim boljim polovinama i ne stide se da turističkim agentima otkriju da je to pitanje - života i smrti!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana je turistički radnik u Grčkoj i otkriva najsmešnije zahteva srpskih turista: "Streljaće me žena ako nema pogled na more"

Izvor: 24sedam.rs, 02.Avg.2023, 07:20

Zahtevi su bili raznovrsni, počevši od onih neobičnih, kao što je traženje drva za roštilj ili proveravanje signala Wi-Fi mreže

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.