Heroj Pireja - Vasilis Spanulis: Titula za oca mog brata Printezisa!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj Pireja - Vasilis Spanulis: Titula za oca mog brata Printezisa!

„Izuzetna je čast za mene što sam bio saigrač jednog takvog asa i što mogu da kažem da je moj prijatelj. On je jedan od najvećih košarkaških asova ikada viđenih“, rekao je grčki as na račun sveže penzionisanog Dimitrisa Dijamantidisa

Jedan hitac i – gotovo! Vasilis Spanulis ponovo je egzekutor, Olimpijakos drugu godinu zaredom na krovu Grčke! Panatinaikos ostaje bez titule u svom dvorištu, a Dimitris Dijamantidis odlazi u legendu na najneprijatniji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << način.

Prvi put posle 19 dugih godina pirejski velikan uspeo je da odbrani titulu državnog šampiona, sve zahvaljujući heroju i božanskom šuteru crveno-belih, koji je novu krunu posvetio nedavno preminulom ocu klupskog kolege Jorgosa Printezisa.

„Ovo je ogroman uspeh celog Olimpijakosa. Prošli smo kroz mnoge poteškoće, neprijatne situacije i loše trenutke, ali osvojili smo prvenstvo i sada možemo da slavimo. Posvećujem ovaj pehar preminulom ocu mog brata Jorgosa Printezisa. Zajedno smo prošli mnogo toga svih ovih godina, a odbranili smo titulu prvi put posle 19 godina. Ovo je i za moju ženu koja je uvek uz mene, brata, tim i vlasnike koji ulažu svoj novac u klub kako bi opstao na ovako visokom nivou svih ovih godina“, poručio je čovek koji je razbio Panatinaikos, a nekadašnjem saigraču Dimitrisu Dijamantidisu uručio najneprijatniju kartu za penziju.

„Izuzetna je čast za mene što sam bio saigrač jednog takvog asa i što mogu da kažem da je moj prijatelj. On je jedan od najvećih košarkaških asova ikada viđenih“.

OVO JE NEVEROVATNO: Božanski Spanulis opet pogodio trojku, Olimpijakos je odbranio titulu! (VIDEO)

Uprkos toga što je nepopravljivi šampion i neverovatan igrač, Spanulis se našao na liniji otvorene vatre javnosti u Grčkoj, koja ga je dosta kritikovala u poslednje vreme.

„Naučili smo ljude da nas poštuju. Ljudi moraju da poštuju igrače koji toliko toga mogu da ponude svojoj zemlji. Pojedini mediji su me predstavljali kao da sam deda. Tako je i sa Dijamantidisom. Takve stvari dešavaju se samo u Grčkoj. Svi traže senzaciju, kao da su ludi. Umesto da promovišu grčku košarku oni se bave nebitnim stvarima“.

Ono što je sada možda i najvažnije jeste – gde će Vasilis Spanulis nastaviti karijeru, pošto mu ugovor sa Olimpijakosom ističe za nekoliko dana?

„Još je rano da govorim o tome. Kad dođe pravi trenutak sešću sa ljudima iz uprave i razgovarati o svemu. Svi znaju da imamo lep odnos“.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Poslednji put - Dijamantidis: Budite sigurni, neću postati trener! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016

"Ali, blagosloven sam zbog svega što sam doživeo u karijeri", rekao je legendarni as Panatinaikosa..Poslednji put u karijeri, poslednji put kao vođa Panatinaikosa, poslednji put kao vanvremenski as koji odlazi u legendu. Poslednju utakmicu u neverovatnoj karijeri Dimitris Dijamantidis neće pamtiti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.