Haos u Grčkoj: AEK nema novca

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 10:26

Haos u Grčkoj: AEK nema novca

Grčki košarkaški klub AEK ima velike finansijske probleme.

Problemi u "žuto-crnom" taboru se ne zaustavljaju, s obzirom na to da AEK duguje plate igračima od prošle sezone, koje čak dostižu 3 meseca.

Strani igrači svakodnevno kontaktiraju Grke kako bi videli da li postoji neki napredak u finansijskom sektoru i niko ne zna u ovom trenutku šta će se dogoditi.

Pored plata, igrači AEK-a čak nisu dobili ni bonus za nastupe u FIBA Ligi šampiona, a koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema statutu treba da bude isplaćen u roku od 60 dana nakon završetka sezone.

Atinski "žuto-crni" trebalo bi do 30. avgusta da reše sve finansijske zaostatke kako bi podneli izveštaje i ušli mirno u narednu sezonu.

Naredni dani su izuzetno važni, s obzirom na to da AEK traži rešenja, istovremeno su suočeni sa zabranama, što situaciju čini još težom, a unija igrača dodatno "pritiska" klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.