Haos, oluja razorila prestonicu: Bujica nosi ljude, zatvoreni autoputevi FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 19:19

Haos, oluja razorila prestonicu: Bujica nosi ljude, zatvoreni autoputevi FOTO/VIDEO

Oluja Danijel, koja već tri dana trese Grčku, pogodila je danas i centar Atine.

Od jutra je bilo sporadičnih padavina u prigradskim naseljima, ali od 16 časova situacija se pogoršala, sa obilnim kišama u prestonici i Pireju, praćenim intenzivnom grmljavinom.

Na društvenim mrežama pojavili su se video-snimci ljudi koje nosi bujica.

U ovom trenutku, prema informacijama iz policije, zbog nagomilavanja vode obustavljen je saobraćaj u oba smera u Pireju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od ulice Petra Ralija do ulice Hamosternas, prenosi Ekatimerini.

Pored toga, iz istog razloga obustavljen je saobraćaj i na aveniji Posidonos, u saobraćajnom toku prema Glifadi, od visine izlaza na aveniju Singrou.

Takođe postoji obustava saobraćaja na aveniji Konstantinu Karamanlija, kod bolnice Asklipieiou Vulas, na putu za Atinu.

Metro-stanica Evangelismos je privremeno zatvorena zbog velike koncentracije vode, pri čemu su vozovi prolazili bez zaustavljanja.

Na deonicama Pirej-Tavros i Omonija-Kifisija, saobraćaj se privremeno odvija na liniji 1, zbog dotoka veće količine vode na kolosek na deonici Monastiraki-Tisio.

Državni auto-put Atina–Solun zatvoren je u oba smera od raskrsnice Nice do granice Larise sa Magnezijom.

Regionalna policijska uprava Tesalije odlučila je da zaustavi kretanje vozila na auto-putu, na visini Nikaja Larisa, do granica Magnezije, zbog vode koja je dospela na površinu puta. Kako prenosi Lamianov.gr, postoje vozači i putnici u vozilima koja su zarobljena i nepokretna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.