Grupa H - BiH spasila čast domaćina, Belgija i Grčka ne posustaju! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa H - BiH spasila čast domaćina, Belgija i Grčka ne posustaju! (video)

Jedinu pobedu od domaćih ekipa u večerašnjim kvalifikacionim mečevima ostvarila je reprezentacija Bosne i Hercegovine. Grčka, a pogotovo Belgija, ubedljive u gostima za ostanak na čelu tabele.

Pod imperativom pobede nastupila je večeras selekcija Bosne i Hercegovine na ''Bilinom polju'' u Zenici, u duelu sa reprezentacijom Kipra.

Baždarevićevi ''Zmajevi'' su imali inicijativu u većem delu meča, stvarali su prilike, ali se na vodeći gol čekalo sve do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 70. minuta, kada je Pjanić lepo asistirao Edinu Džeku, a ovaj rutinski završava akciju za 1:0.

To nije bilo sve od njih dvojice, isti tandem je sjajno sarađivao i u 81. minutu, kada je Pjanić upisao još jednu asistenciju, a Džeko rešio pitanje pobednika - 2:0 za BiH.

Za sada, posle tri odigrane utakmice, u ovoj grupi dominiraju Belgija i Grčka sa maksimalnim učinkom.

Grci su treći uzastopni trijumf upisali na gostovanju Estoniji, rezultatom 2:0, a golove za nova tri boda postigli su Torosidis u drugom i Stafilidis u 61. minutu utakmice.

Najubedljivija je, prema očekivanju, bila selekcija Belgije, koja nije imala milosti za nejaki Gibraltar i kao gost je slavila sa ubedljivih 6:0.

Samo sedam sekundi od početka meča bilo je dovoljno Kristijanu Bentekeu da se upiše u strelce i na taj način je postigao najbrži gol u istoriji kvalifikacija. Kako je to učinio, možete da pogledate OVDE.

Na drugi gol se čekalo ''čak'' do 19. minuta, kada se Vitsel upisao u strelce, da bi u finišu poluvremena Benteke postigao još jedan gol za 0:3.

U nastavku, Mertens se pobrinuo za četvrti gol u 51. minutu, a pet minuta kasnije Benteke stiže do het-trika. Konačnih 0:6 postavio je Azar u 79. minutu.

Grupa H

Gibraltar - Belgija 0:6

BiH - Kipar 2:0

Estonija - Grčka 0:2

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zmajevi savladali Kipar na Bilinom Polju

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2016

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je reprezentaciju Kipra rezultatom 2:0 na Bilinom Polju u Zenici...Dvostruki strijelac za bh.tim bio je Edin Džeko, koji je bio precizan u 70. te 80. minuti susreta trećeg kola kvalifikacija u grupi H za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sjajan početak ''Orlića'', bravo Uroše! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2016, 17:26

Današnja kvalifikaciona utakmica između mladih reprezentacija Srbije i Slovenije u Gornjem Milanovcu počela je baš onako kako smo želeli...Naš tim od početka meča ima inicijativu, prvu priliku imao je Sergej Milinković Savić u četvrtom minutu, ali se nije još dugo čekalo da bolja igra Srbiji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.