Izvor: Southeast European Times, 07.Sep.2010, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki premijer Papandreu saopštio imena kandidata PASOK-a za lokalne izbore

06/09/2010

ATINA, Grčka -- Premijer Jorgos Papandreu rekao je u nedelju (5. septembra) da će na predstojećim lokalnim izborima birači reći "da budućnosti i promenama koje će pretvoriti Grčku u drugačiju, bolju i pravedniju zemlju". Glasanje 7. novembra biće prvi izborni izazov za vladu PASOK-a, koja je došla na vlast u oktobru 2009. godine.

"Pobedićemo na testu lokalnih izbora. Ne vidimo dilemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << u pogledu presecanja veza sa greškama iz prošlosti", rekao je Papandreu Nacionalnom savetu PASOK-a, koji je održao predizborni skup u Atini. On je dodao da će njegova stranka podržati bivšeg zaštitnika građana Jorgosa Kaminisa u trci za gradonačelnika Atine, koji će se suočiti sa sadašnjim gradonačelnikom Nikitasom Kaklamanisom. Sadašnji zamenik ministra ekonomije, brodarstva i konkurentnosti Markos Bolaris kandidovaće se za lidera regiona Centralne Makedonije u severnoj Grčkoj. PASOK će u Solunu podržati lokalnog proizvođača vina Janisa Butarisa. (Sinhua, ANA-MPA, AFP - 05/09/10)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.