Izvor: Luftika.rs, 29.Maj.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Grčki mitovi“ za decu i odrasle Teatra mladih Mišolovka

Teatar mladih Mišolovka je za kraj sezone spremio dve premijere predstave „Grčki mitovi“, sa dve glumačke podele. U predstavi igraju deca, polaznici njihove pozorišne radionice. Druga premijera sa starijom grupom glumaca (od 10 do 14 godina) je u nedelju 5. juna u 15.30 sati, a predstava će biti odigrana na sceni Visoke strukovne škole za obrazovanje vaspitača koja se nalazi na adresi Petra Drapšina 8 u Novom Sadu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
– Vrlo je interesantno bilo raditi na ovoj predstavi jer je antičko danas zapravo strano deci, oni nemaju gde da vide sličnu predstavu ili da se bave temama i odnosima tog vremena. Mislimo da će publici takođe, bez obzira na godine biti pravi ugođaj gledati naše mlade glumce koji su imali nimalo lak zadatak – kažu u Teatru mladih Mišolovka.
Predstava je kolažnog tipa i čine je pet mitova Tezej i Minotaur, Kralj Mida, Demetra i Persefona, Eho i Narcis i Pandorina kutija. Predstava je namenjena deci starijoj od sedam godina i odraslima, što je i ideja našeg teatra, da deca igraju za decu i odrasle.
Svi ste dobrodošli, ulaz je besplatan, ali svi oni koji budu želeli moći će da daju svoj prilog radu ovog pozorišta.
Pogledajte filmove Španskog metra.  

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Parada mehurića" na niški način!

Izvor: NiskeVesti.rs, 29.Maj.2016

Parada mehurića biće održana danas u nedelju 29. maja u Nišu, kao deo internacionalne parade koja se održava na svim kontinentima. Ova manifestacija ima za cilj širenje shvatanja da život može da bude lep kroz male stvari i stvaranja pozitivne energije između grada i njegovih stanovnika. Planirano...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.