Grčki mediji: Uhapšen Srbin, policija u stanu pronašla 135 kilograma kokaina

Izvor: BKTV News, 03.Dec.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki mediji: Uhapšen Srbin, policija u stanu pronašla 135 kilograma kokaina

Policija je u primorskom letovalištu Varkizi, južno od Atine, uhapsila Srbina starog oko 30 godina u čijem je stanu pronašla 135 kilograma kokaina, prenose grči mediji. 

Grčka agencija ANA javila je da policija pronašla neodređenu količinu kokaina u primorskom odmaralištu Varkiza i da je uhapšen strani državljanin, a grčki listovi preciziraju da je kod uhapšenog muškarca srpskog porekla pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 135 kilograma kokaina koji ima uličnu vrednost od najmanje pet miliona evra.

Bratancu srpskog kralja sintetičkih droga određen pritvor do 30 dana!

List "Proto tema" navodi da je policijska operacija u toku i da će biti objavljeno više detalja, ali da je u stanu Srbina starog oko 30 godina, pored droge pronađeno i 12.000 evra, kao i da pronađeni kokain policija čuva u skladištu na posebnom mestu.

"Katimerini" piše da se hapšenje i pronalazak droge i novca u luksuznom stanu u Varkizi dogodilo sinoć, nakon policijske istrage koja je trajala nekoliko dana.

Sumnja se da je uhapšeni deo lanca krijumčara koji su narkoticima snabdevali bogate ličnosti.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.