Grčki juniori šampioni Evrope

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki juniori šampioni Evrope

Domaćini se okitili titulom na šampionatu Evrope uzrasta do 18 godina, pošto su u neizvesnom finalu bili bolji od vršnajka iz Turske.

Juniorska košarkaška reprezenatcija Grčke okitila se zlatnom medaljom na prventvu održanom u Volosu.

Mladi Heleni su u meču za titulu bili bolji od naših dželata Turaka i slavili rezultatom 64:61.

Najzaslužniji za trijumf svoje ekipe u finalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmici bio je Haralampopulos sa 23 poena, 8 skokova i 4 asistencije.

U poraženom taboru poslovično najbolji Furkan Korkmaz koji je meč završio sa 15 poena, 7 skokova, 4 asistencije i 5 krađa.



U meču za bronzu Litvanija je razbila Bosnu i Hercegovinu sa ubeldjivih 74:49.


Podsetimo, juniorska reprezentacija Srbije je takmičenje završila na petom mestu.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U18: Stojanović najbolji asistent

Izvor: MVP.rs, 03.Avg.2015, 11:38

Bez srpskih košarkaša u idealnih pet...U nedelju je okončano Evropsko prvenstvo za igrače do 18 godina u Volosu. Zlatnom medaljom se okitio domaćin, selekcija Grčke, koja je u finalu bila bolja od Turske rezultatom 64:61, dok je bronza pripala Litvaniji...Najbolji igrač Helena na Evrobasketu bio...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.