Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 08:46

Grčki "GoldAir"ulazi na Aerodrom "Nikola Tesla"! Traže radnike za opsluživanje putnika: "Ovo je prvo javno širenje neke kompanije u ovom domenu"

Grčka kompanija "GoldAir Handling" registrovana u Srbiji objavila je oglase za više otvorenih pozicija u domenu opsluživanja putnika na beogradskom aerodromu. Konkursi za posao otvoreni su do 4. avgusta.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grci ulaze na Aerodrom "Nikola Tesla"

Izvor: B92, 27.Jul.2023

Grčka kompanija "GoldAir Handling" registrovana u Srbiji objavila je oglase za više otvorenih pozicija u domenu opsluživanja putnika na beogradskom aerodromu...Konkursi za posao otvoreni su do 4. avgusta...Objavljivanje pomenutih oglasa predstavlja prvo javno zabeleženo širenje neke kompanije u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.