Grčke vlasti tragaju za grupom koja preti trovanjem hrane

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčke vlasti tragaju za grupom koja preti trovanjem hrane

Grčke vlasti krenule su u potragu za grupom koja je zapretila da će tokom praznika kiselinom zatrovati neke pakovane prehrambene proizvode.

Grčka Uprava za hranu pozvala je juče građane Atine i Soluna da u periodu od 20. do 25. decembra ne kupuju boce "koka-kole" i "koka-kole lajt" od 1,5 litara, mleko "delta" u pakovanju od jednog litra i pakovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kobasica "ifantis".

Takođe poziva supermarkete da povuku sa polica te proizvode, a građane uverava da "preduzima sve moguće mere kako bi zaštitila javno zdravlje".

Pretnju da će zatrovati hranu uputila je na internetu grupa koja sebe naziva "Crnozeleni piromani" (Blackgreen arsonists), a slične pretnje su i ranije upućivane u vreme Božića, ali nijedan slučaj trovanja nije bio prijavljen.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.