Grčka protiv zatvaranja granica za izbeglice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka protiv zatvaranja granica za izbeglice

Grčke vlasti saopštile su večeras da infiltriranje džihadista među izbeglice ne bi trebalo da bude opravdanje za zatvaranje granica.

"Problem treba da se reši u ratnim zonama, ono što uzrokuje odlazak ljudi", rekao je zamenik grčkog ministra unutrašnjih poslova Nikos Toskas u izjavi Frans presu.

Najmanje dva bombaša samoubica terorističkih napada u Parizu 13. novembra ušla su kao izbeglice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Evropsku uniju (EU) preko Grčke.

"Grčka je protiv dizanja ograda i zatvaranja granica", rekao je Toskas i dodao da ne treba stavljati "etiketu terorizma" svim izbeglicama.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka: Džihadisti među izbeglicama nisu opravdanje

Izvor: B92, 27.Nov.2015

Grčke vlasti saopštile su večeras da infiltriranje džihadista među izbeglice ne bi trebalo da bude opravdanje za zatvaranje granica..."Problem treba da se reši u ratnim zonama, ono što uzrokuje odlazak ljudi", rekao je zamenik grčkog ministra unutrašnjih poslova Nikos Toskas u izjavi Frans presu...Najmanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.