Protiv ID bombardovanje i kopnene trupe, ali...

Izvor: B92, 27.Nov.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Protiv ID bombardovanje i kopnene trupe, ali..."

Francuski ministar spoljnih poslova Loran Fabijus izjavio je prvi put da bi mogao da razmotri učešće vojske sirijskog režima u borbi protiv Islamske države.

"U borbi protiv ID potrebne su dve mere: bombardovanje i kopnene trupe koje ne mogu biti naše, već to moraju biti snage (opozicione) Slobodne sirijske armije, sunitske arapske snage, pa i režimske snage, zašto da ne", rekao je Fabijus francuskom radiju RTL.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Francuski poslanici podržali su u sredu produženje misije vazdušnih udara protiv Islamske države u Siriji, a udari su pojačani posle napada u Parizu 13. novembra, u kojima je 130 ljudi ubijeno.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fabijus: Pridružiti snage sirijskog režima borbi protiv IS

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2015

Francuski ministar spoljnih poslova Loran Fabijus izjavio je danas, prvi put, da bi mogao da razmotri učešće vojske sirijskog režima u borbi protiv Islamske države (IS)..."U borbi protiv IS potrebne su dve mere: bombardovanje i kopnene trupe koje ne mogu biti naše, već to moraju biti snage (opozicione)...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Stefanović i Kirbi o saradnji u borbi protiv terorizma

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2015

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom SAD u Beogradu Majklom Kirbijem o unapređenju saradnje MUP-a i službi za sprovođenje zakona SAD u oblasti borbe protiv terorizma, posebno nakon terorističkih napada u Parizu 13. novembra ove godine...Kako...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.