Grčka počinje naplatu policijske zaštite bogatih građana

Izvor: Blic, 30.Jul.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka počinje naplatu policijske zaštite bogatih građana

Atina - Nova mera štednje koju će uvesti grčke vlasti jeste da Grci koji zaradjuju više od 100.000 evra godišnje, moraju da plate policijsku zaštitu od terorističkih napada i organizovanog kriminala.

Ministarstvo za javni red je danas saopštilo da će bogati građani morati da plate 2.000 evra mesečno za svakog policajca koji ih bude čuvao, i po 50 evra dnevno za korišćenje patrolnog vozila.

Nov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sistem naplaćivanja zaštite zahteva odobrenje Ministarstva finansija, a neće se odnositi na izabrane zvaničnike i rukovodioce u javnom sektoru.

Napadi grupa ekstremne levice i anarhista opteretili su budžet grčke vlade koja se raznim merama štednje bori protiv recesije već šestu godinu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka počinje naplatu zaštite bogatih građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2013

Nova mera štednje koju će uvesti grčke vlasti jeste da Grci koji zarađuju više od 100.000 evra godišnje, moraju da plate policijsku zaštitu od terorističkih napada i organizovanog kriminala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.