Grčka otvara sportske objekte od ponedeljka

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 23:41

Grčka otvara sportske objekte od ponedeljka

Otvaranje sportskih objekata u Grčkoj znači da će sportisti moći da učestvuju na takmičenjima koja su zakazana za period između maja i septembra.

Ovo javlja agencija ANA.

Na preporuku eksperata za koronavirus iz ministarstva zdravlja, vlasti su dozvolile upotrebu bazena, pre svega za sportiste i vakcinisane građane

Takođe će biti otvorena trkačka staza za konje Markopulo, ali bez prisutva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << publike.

Povodom povratka amaterskih sportista u arene, iz ministarstva sporta saopšteno je da će ponedeljak biti početak postepenog otvaranja svih sportskih aktivnosti u Grčkoj.

Sve aktivnosti podeljene su na niske, umerene i visokorizične, zbog čega će biti na snazi zdravstvene mere, pa će sportski zvaničnici morati pažljivo da nadgledaju da li se sve poštuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.