Grčka ekskluziva - Prekobrojan kod Stanoja, stiže u Partizan!? (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka ekskluziva - Prekobrojan kod Stanoja, stiže u Partizan!? (video)

Fudbalski klub Partizan uskoro bi mogao da dobije veliko pojačanje i to baš iz redova "bratskog" kluba iz Soluna.

Velike stvari završio je Partizan u četvrtak pošto je saznao da će biti povlašćen na žrebu za plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope, a pride je završio posao oko prodaje Leonarda da Silve Souze.

Mnogi navijači su negodovali zbog odlaska Leonarda, odnosno zbog toga što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prodat za "samo" četiri miliona evra, ali istina je da je Partizan debelo profitirao od Brazilca koji je dao ogroman doprinos u osvajanju "duple krune", plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a pritom je iz u Humsku stigao kao slobodan igrač.

Sada se spekuliše o tome da će Partizan tražiti zamenu za Leonarda odnosno da će angažovati još jednog igrača koji pokriva krilne pozicije.

Navodno je Ivica Iliev pojačanje našao u Portugalu, ali Grci imaju druge informacije. Naše kolege sa portala PAOK24 koji prati dešavanja u tom klubu prenose da je na pomolu saradnja Partizana i PAOK-a!

Partizan je izgleda zainteresovan za Brazilca koji se nalazi pod ugovorom sa PAOK-om ali je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Janini. Reč je o Žairu de Masedu da Silvi (25), bivšem fudbaleru Botafoga i Trenčina koji se ne nalazi u planovima trenera PAOK-a Aleksandra Stanojevića.

Žairo igra na levom krilu ali može da pokrije pozicije polušpica i desnog krila. Tržišna vrednost Žaira procenjuje se na 800.000 evra, a ostaje da se vidi da li ga i Partizan želi na pozajmicu ili će ići na otkup ugovora.

U priči je i Janina, klub sa zapada Grčke u kojem je Žairo proveo prethodnu sezonu, upisao 26 nastupa i postigao 3 gola u Super ligi.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.