Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: Svaka šesta invalidska penzija dobijena na prevaru

ATINA -

Grčko Ministarstvo zdravlja ukinuće krajem meseca gotovo svaku šestu invalidsku penziju, jer je otkriveno da su odobrene na osnovu lažnih tvrdnji, pa su tako neki vozači registrovani kao slepa lica, a bilo je i lažnih slučajeva lepre.

Zamenik grčkog ministra zdravlja, Markos Bolaris, izjavio je danas da će do kraja meseca biti obustavljeno oko 36.000 invalidskih penzija i dodao da će tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlada u Atini uštedeti 110 miliona evra godišnje, prenela je agencija AP.

Mera ukidanja invalidnina je donesena nakon jučerašnje objave rezultata obaveznog istraživanja njenih primalaca.

Bolaris je naveo kako vlada očekuje da će godišnje uštedeti još 120 miliona evra nakon što bude sprovedena još detaljnija istraga prevara u sektoru socijalne pomoći.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svaka šesta invalidnina dobijena na prevaru

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2012

ATINA - Grčko Ministarstvo zdravlja ukinuće krajem mjeseca gotovo svaku šestu invalidsku penziju, jer je otkriveno da su odobrene na osnovu lažnih tvrdnji, pa su tako neki vozači registrovani kao slijepa lica, a bilo je i lažnih slučajeva lepre.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Grčka: Svaka šesta invalidnina dobijena na prevaru

Izvor: Blic, 21.Mar.2012, 01:05

Grčko Ministarstvo zdravlja ukinuće krajem meseca gotovo svaku šestu invalidsku penziju, jer je otkriveno da su odobrene na osnovu lažnih tvrdnji, pa su tako neki vozači registrovani kao slepa lica, a bilo je i lažnih slučajeva lepre...Zamenik grčkog ministra zdravlja, Markos Bolaris, izjavio...

Nastavak na Blic...

U Grčkoj svaka šesta invalidnina dobijena na prevaru

Izvor: Capital.ba, 21.Mar.2012

ATINA, Grčko Ministarstvo zdravlja ukinuće krajem mjeseca gotovo svaku šestu invalidsku penziju, jer je otkriveno da su odobrene na osnovu lažnih tvrdnji, pa su tako neki vozači registrovani kao slijepa ..

Nastavak na Capital.ba...

Grčka imenovala novog ministra finansija

Izvor: Blic, 21.Mar.2012

Grčka je danas imenovala Filiposa Sahinidisa, dosadašnjeg zamenika ministra finansija, kao novog ministra finansija, nakon što je njegov prethodnik Evangelos Venizelos pre dva dana dao ostavku da bi vodio socijalističku partiju PASOK na predstojećim izborima, izjavio je neimenovani izvor iz vlade...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.