Grčka: Sudar brodova, traga se za mornarima

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: Sudar brodova, traga se za mornarima

Grčki spasioci tragaju za mornarima nestalim u sudaru dva broda južno od Atine, javila je agencija AP.

Grčko ministarstvo pomorstva je saopštilo da su spasioci iz mora izvukli sedam sirijskih mornara i da tragaju za još 10 koji su bili na brodu Piri Reis koji se sudario sa brodom Kosaut 125 kilometara jugozapadno od peloponeskog poluostrva.

Piri reis je potonuo sa tovarom, kaže AP i dodaje da je brod >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Konsaut, koji je plovio prazan iz Turske za Maltu, u plovnom stanju i da niko od 16 mornara nije povređen.

U saopštenju grčkih vlasti se kaže da nije jasno zašto je došlo do sudara dva broda.

(Fonet Foto Guliver Getty Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Grčka: Utopili se sirijski mornari

Izvor: OkRadio.rs, 29.Apr.2013

Grčki spasioci tragaju za sirijskim mornarima nestalim u sudaru dva broda južno od Atine, javila je agencija AP. Prema podacima zvaničnika za sada se zna da su se dva sirijska mornala utopila. Grčko ministarstvo pomorstva je saopštilo da su spasioci iz mora izvukli sedam sirijskih mornara i da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.