Grčka - Olimpijakos po navici, Milutinov solidan

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka - Olimpijakos po navici, Milutinov solidan

Košarkaši Olimpijakosa slavili su u osmom kolu grčke Super lige.

"Crveno-beli" iz Pireja su na svom parketu bili bolji od Retimna rezultatom 84:60.

Stekli su 14 poena prednosti za prvih 20 minuta, a onda su i najmanje sumnje o pitanju pobednika otklonili u trećoj deonici, u kojoj su rivali dozvolili samo osam poena, pa su sa 25 poena viška otišli na poslednju pauzu.

Istakao se bivši košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Vilijams-Gos sa 14 poena i osam asistencija, pratili su ga Strelnijeks sa 13 poena, odlični Printezis sa 11 poena i 10 skokova, dok je srpski centar Nikola Milutinov meč završio sa 10 poena i dve uhvaćene lopte.

U poraženom sastavu 14 poena Hristodolua, 12 je dodao Burt, dok se na 10 zaustavio Brajsi-Dejvis.

Olimpijakos prvi sa sedam pobeda i jednim porazom, Retimno nakon osam kola ima samo jedan trijumf.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TSL: Moerman i Vasa razbili Bahčešehir

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018

Više od polovine poena koje je Anadolu Efes postigao na gostovanju Bahčešehiru bili su delo dvojice igrača istanbulskog tima...Vratili su se košarkaši Anadolu Efesa na pobednički kolosek nakon poraza od Bešiktaša, a večeras su predvođeni Adrijenom Moermanom i Vasilijem Micićem savladali Bahčešehir...Efes...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.