Grčka: Krijumčar izbeglica pucao na policiju

Izvor: B92, 05.Nov.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: Krijumčar izbeglica pucao na policiju

Grčka policija je saopštila da je na nju otvorena vatra tokom hapšenja dvojice krijumčara koji su prevozili 22 osobe preko Evrosa na granici sa Turskom.

Policija je saopštila kasno sinoć da je pogranična kontrola presrela dva gumena čamca koja su prešla reku sa turske strane, u utorak uveče, sa 24 osobe u njima, uključujući sedmoro dece. Svi su bili Sirijci, osim jednog Iračanina.

Patrola je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uhapsila dvojicu Sirijaca starih 31 i 44 godina, kao osumnjičene krijumčare.

Tokom hapšenja, policija je saopštila da je osumnjičeni krijumčar ispalio 30 hitaca na patrolu i grupu izbeglica još sa turske strane granice.

Grčka patrola je pucala u vazduh i niko nije povređen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krijumčar pucao na grčku patrolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2015

Grčka policija je saopštila da je na nju otvorena vatra iz oružja tokom hapšenja dvojice krijumčara koji su prevozili 22 osobe preko reke Evros, na granici sa Turskom...Policija je saopštila kasno sinoć da je pogranična kontrola presrela dva gumena čamca koja su prešla reku sa turske strane,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.