Grci razmontirali Rumuniju

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci razmontirali Rumuniju

Košarkaška reprezentacija Grčke deklasirala je selekciju Rumunije u okviru prvog meča na turniru u Patri. Domaćin slavio sa 58 poena razlike.

Reprezentacija Grčke upisala je više nego ubedljiv trijumf u prvom prijateljskom meču odigranom na međunarodnom turniru u Patri.

Grčka je u drugom meču na turniru slavila protiv Rumunije rezultatom 106:48 (22:7, 27:14, 31:13, 26:14) pa će u utorak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odmeriti snage sa Velikom Britanijom koja je bila bolja od Ukrajine.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Kostas Papanikolau sa 17 poena, a pratili su ga Papas sa 14 i Papapetru sa 12 poena. Jorgos Printezis postigao je 11 poena.

Vlad-Sorin Moldovanu bio je jedini igrač u selekciji Rumunije koji je stigao do dvocifrenog učinka. Modlovanu je ubacio 14 poena.

Sutra su na programu dueli Grčke i Velike Britanije, odnosno Ukrajine i Rumunije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slukas bi da uplaši Bogdana? Poslao mu OVU poruku posle pobede od 58 razlike! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 10:30

Reprezentacija Grčke silovito je započela seriju pripremnih utakmica, pa je i optimizam među njenim igračima sve izraženiji...Preneli smo sinoć, Grčka je na startu međunarodnog turnira u Patri deklasirala Rumuniju sa 58 poena razlike - bilo je 106:48 u njihovu korist!..Opširnije o samoj utakmici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.