Grci otkrili nove detalje transfera - Više novca i za Partizan i za Markovića!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci otkrili nove detalje transfera - Više novca i za Partizan i za Markovića!

Danas bi sve trebalo da bude i ozvaničeno.

Preneli smo juče, devetnaestogodišnji štoper Partizana Svetozar Marković napustio je pripreme crno-belih u Sloveniji i otputovao u Atinu na potpisivanje ugovora sa Olimpijakosom.

U toku današnjeg prepodneva on će završiti medicincke preglede, a do kraja dana, ako sve bude u redu, i zvanično će obući crveno-beli dres grčkog velikana.

Za razliku od jučerašnjih informacija po kojima bi Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trebalo da zaradi milion i po evra na ime obeštećenja, a Marković 200.000 na godišnjem nivou, grčki mediji danas iznose nove detalje, povoljnije i za Partizan i za samog fudbalera.

Prema tim saznanjima, Partizanu će osim pomenutog obeštećenja pripasti i 15 posto od sledećeg Markovićevog transfera, dok će mladi štoper umesto 200 zarađivati 225.000 evra godišnje, a ugovor bi trebalo da bude potpisan na četiri godine.

Podsetimo, nedavno je došlo do zastoja u pregovorima, jer je Marković sa svojim menadžerom odbio prvobitnu ponudu Olimpijakosa po kojoj bi zarađivao 150.000 evra, ali izgleda da je u međuvremenu tu sumu uspeo značajno da ''podeblja''.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo je, Sveta crveno-beli, cenkanje do kraja, Partizanu ipak nešto manji procenti!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019

Najave se obistinile, ovog puta mladi štoper nije uzalud putovao u Atinu...Prva veća Partizanova prodaja ovog leta...Mnogi su mislili da će to biti Rikardo Gomeš ili Strahinja Pavlović, ali ''nogu je povukao'' 19-godišnji defanzivac Svetozar Marković...On je tokom vikenda napustio pripreme crno-belih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.