Grci o Prespanskom sporazumu četiri dana po 16h

Izvor: B92, 21.Jan.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci o Prespanskom sporazumu četiri dana po 16h

Rasprava o Prespanskom sporazumu trajaće dva dana u Stalnom odboru za odbranu i spoljne poslove i potom još dva dana na plenaronoj sednici parlamenta.

To je odlučio predsednik grčkog parlamenta Nikos Vucis, a prenosi ANA-MPA.

Prespanski sporazum će biti razmatran u parlamentarnom Odboru za odbranu i spoljne poslove danas i sutra, a rasprava na plenarnoj sednici će započeti u sredu.

Kako se navodi, plenarne sednici će trajati 16 sati.

U međuvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lider stranke Demokratskog saveza Fofi Genimata još nije poslala pismo predsedniku parlamenta Nikosu Vucisu da ga obavesti da je izbacila poslanika Tanasisa Teoharopulosa iz parlamentarne grupe stranke, što bi izazvalo brojne izmene u sastavu parlamentarnog Odbora za odbranu i spoljne poslove.

Za sada ovaj odbor uključuje dva nezavisna poslanika Dimitris Kamenos i Spiros Danelis. Teoharopulos je takođe član istog parlamentarnog odbora iz redova Demokratskog saveza.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.