Izvor: Blic, 14.Jul.2023, 11:17

DRAKONSKA KAZNA Porodica iz Srbije prošla kroz crveno svetlo u Grčkoj, pa uputila vapaj na mrežama: "Pored novčane kazne, uzeli su nam tablice, vozačku i saobraćajnu, šta da radimo!?"

Rigorozni saobraćajni zakoni u Grčkoj koji su na snazi od ove godine mogu da izazovu velike neprijatnosti, kako po novčanik, tako i po dokumenta, u šta se nažalost juče uverila i porodica iz Srbije.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica iz Srbije prošla kroz pravu DRAMU na letovanju u Grčkoj! Nagrabusili zbog prekršaja u saobraćaju - oduzeli im TABLICE, VOZAČKU I SAOBRAĆAJNU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023

Velika neprijatnost za srpsku porodicu na letovanju u Grčkoj. Mole za pomoć na društvenim mrežama kako bi našli izlaz iz situacije...Srpski turisti su se žalili da su zbog saobraćajnog prekršaja ostali bez tablica i saobraćajne dozvole i da sada ne znaju kako da se vrate u Srbiju iz Grčke budući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.