Goga Sekulić pokazala zanosnu figuru u bikiniju! FOTO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić pokazala zanosnu figuru u bikiniju! FOTO

Nakon promocije novog albuma, pevačica Goga Sekulić otputovala je na zasluženi odmor, te trenutno uživa na moru u Grčkoj.

Popularna pevačica nakon veoma burnog perioda i promocije novog albuma koji je odlično prihvaćen od strane publike, odlučila je da otputuje na more u Grčku, kako bi se dobro odmorila i pripremila za nove obaveze koje je očekuju. Iako su je mogi u poslednje vreme kritikovali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se ugojila, Goga je fotografijom u bikiniju koju je postavila na društvenu mrežu Fejsbuk demantovala spekulacije i pokazala da izgleda bolje ikada.

Napokon kratki, ali zasluzeni odmor izmedju nastupa €

Posted by Goga Sekulic on Thursday, 2 July 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.