GRČKA ŠTAMPA U STRAHU OD ZVEZDE: Marin kao Valbuena, ali odlučiće ON (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRČKA ŠTAMPA U STRAHU OD ZVEZDE: Marin kao Valbuena, ali odlučiće ON (FOTO)

Pred meč drugog kola grupne faze.

Crvena zvezda večeras od 21 čas igra protiv Olimpijakosa meč drugog kola grupe B Lige šampiona, a grčka "Gazeta" je posvetila dosta pažnje ovom duelu. Oni su projektovali sastav koji će na teren Marakane izvesti Vladan Milojević, šef struke srpskog šampiona, a prvu zvezdu tima, Marka Marina uporedili su sa Matjuom Valbuenom, bivšim francuskim reprezentativcem koji nastupa za Olimpijakos.

Ipak, "Gazeta" očekuje da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenađenje biti Miloš Vulić koji će dobiti šansu umesto Dušana Jovančića na sredini terena, a bivšeg igrača Napretka iz Kruševca apostrofirali su kao "iks faktor" večerašnjeg duela.

‘Gazeta’ je u svom tekstu projektovala tim Crvene zvezde i po njihovom mišljenju na golu će biti Milan Borjan, u odbrani Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Miloš Degenek i Milan Rodić. Grci na sredini terena vide Hose Kanjsa, Miloša Vulića i Marka Marina, dok blizu gola Žozea Sa vide Radžvana van la Paru, Matea Garsiju i Ričmonda Boaćija.

Kao najopasnijeg igrača Crvene zvezde, Grci su naravno izdvojili svog dobrog ‘poznanika’ Marka Marina. Opisali su ga kao ‘srce’ ekipe, zvezdinog Metjua Valbuenu. Ipak, za igrač ‘iks faktor’ obeležili su Miloša Vulića. Grci kažu da će trener Vladan Milojević pružiti šansu ovom mladom momku i da od njega očekuje da bude produktivan u oba smera.

Podsetimo, Zvezda je u prvom kolu Lige šampiona poražena na "Alijanc Areni" od Bajerna sa 3:0, dok je Olimpijakos remizirao sa vicešampionom Evrope, Totenhemom u Atini (2:2).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirjana Pankov, supruga Radovana Pankova.

Favorite swimsuit 💙💙💙 @sholayaclothing #sholayaswim #swimsuit #swimwear

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Sep 18, 2018 at 5:53am PDT

✨New @sholayaclothing #sholayaswim 2019 ✨

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Sep 14, 2018 at 11:55am PDT

✨Just laugh...! 😂✨ #fall2018 🍁🍂🍁@sholayaclothing ✨

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Sep 15, 2018 at 4:11am PDT

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Aug 8, 2018 at 9:25am PDT

✨✨Amazing @sholayaclothing ✨✨ at @belgradefashionweek #belgradefashionweek #sholayaswim #sholayaclothing #runway #runwaywalk

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Apr 25, 2018 at 8:53am PDT

🤳🏼☕️

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Jul 24, 2019 at 12:20pm PDT

🤳🏼🤰🏻

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on May 17, 2019 at 3:28am PDT

😍😍😍 the best #sholayaswim ❤️

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Jun 7, 2018 at 3:07am PDT

👫❤️

A post shared by Mirjana Pankov (@mirjanatrnic) on Dec 21, 2018 at 4:13am PST
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.