GRČKA OTVARA GRANICE U PETAK! Da li su među pozvanima i državljani Srbije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 14:05

GRČKA OTVARA GRANICE U PETAK! Da li su među "pozvanima" i državljani Srbije?

Grčka od petka 16. aprila otvara granice

Predsednik Građanske stranke Grka Srbije Vasilios Provelegios izjavio je danas da postoje opravdane indicije da će granični prelaz Promahonas između Bugarske i Grčke biti otvoren za građane Srbije koji nemaju boravak u Grčkoj već od 16. aprila.

On je za portal "Grčka i Srbija" rekao da je Srbija među pet zemalja koje nisu članice EU >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , a za koje će granice Grčke biti otvorene za nekoliko dana.

Portal navodi, pozivajući se na grčki sajt Turizmotudej, da se od petka, 16. aprila ukida obavezan karantin za one koji putuju u Grčku iz zemalja EU, kao i Velike Britanije, Srbije, UAE, SAD i Izraela.

Njima će ulazak u Grčku biti dozvoljen samo sa kopnene granice sa Bugarskom, preko graničnih prelaza Promahonas i Nimfea uz odgovarajuću dokumentaciju, odnosno potvrde o vakcinaciji ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.