Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRČKA LIGA: PAO se mučio pred Zvezdu

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Kifisiju u grčkom prvenstvu 73:67 i tako pobedom najavili gostovanje Crvene zvezde u Evroligi.

Četa Aleksandra Đorđevića je meč prelomila u trećoj četvrtini u kojoj je primila svega osam koševa, a postigla 25. Zanimljivo da je gost >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vodio na poluvrmenu 34:32, a i da je poslednju četvrtinu rešio u svoju korist 25:16. PAO je do pobede vodio Felidn sa 21 poenom, dok je Fotsis ubacio 12 koševa. Raduljica je “upisao” pet poena, Kuzmić je bio bez učinka, dok Pavlović nije ulazio u igru.
Panatinaikos i Crvena zvezda meč 3. kola Top 16 faze Evrolige igraju u četvrtak sa početkom u 20.15.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DOBRA VEST ZA DELIJE: PAO pred Zvezdu ostao bez važnog igrača

Izvor: HotSport.rs, 12.Jan.2016, 14:17

Panatinaikos će u četvrtak dočekati Zvezdu u 3. kolu Top 16 faze Evrolige bez jednog od važnijih igrača.. . Naime, “zeleni” su u 13. kolu Superlige savladali Kifisiju 73:67 i zadržali prvo mesto na tabeli sa skorom 13-0. Ipak, tokom utakmice u OAKA areni povredio se Nikosa Papas. Po vestima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.