GRCI TVRDE: Nikola Mirotić na korak od Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 08:35

GRCI TVRDE: Nikola Mirotić na korak od Partizana

Da li se saga bliži kraju,.

Prođe još jedan dan, a Nikola Mirotić je još uvek bez novog kluba. Najtraženiji,  verovatno i najskuplji igrač ovog prelaznog roka, meta je mnogih klubova Evrolige. Glasina je bezbroj, ali neizvesnost i dalje traje.

Grčki novinar sa portala "SDNA" tvrdi da je favorit za njegov potpis beogradski Partizan.

- Slučaj Mirotić je bez presedana. Od trenutka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada ga je Barselona odlučila da raskine ugovor sa njim, ponuđen je polovini klubova Evrolige, a on čisti boraniju bez nervoze. Sve dok nije dobio poziv... A svi znaju šta se dešava kada najveći pozove. Zato je sada Partizan veliki favorit za potpis Mirotića - napisao je grčki novinar aludirajući na poziv Željka Obradovića.

Finasijski detalji i uslovi pof kojima bi Mirotić došao u Humsku se ne pominju.

Pored Partizana u trci za Mirotića su bili Crvena zvezda, Olimpijakos, Monako, Panatinaikos, Olimpija Milano.. Mirotić navodno želi u tabor crno-belih, a najveći razlog je Željko Obradović, tvrde Grci.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.