Futsal: Srbija bolja od Poljske

Izvor: RTS, 28.Mar.2013, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsal: Srbija bolja od Poljske

Reprezentacija Srbije u futsalu pobedila je selekciju Poljske sa 2:0, u prvom kolu Grupe pet kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Belgiji. Protivnik u drugom kolu je selekcija Grčke.

Uspešan start naše reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u futsalu. U prvom kolu savladana je Poljska sa 2:0. Pored ove dve selekcije u Grupu pet su još i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Grčka, naredni rival Srbije i selekcija Portugala.

Srbiju je u vođstvo doveo Vladimir Milosavac u 29. minutu, a konačan rezultat postavio je golman Miodrag Aksentijević u 38. kada je iskoristio to što su gosti igrali bez čuvara mreže, odnosno sa igračem više u polju.

Utakmica je igrana u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a posmatralo je oko hiljadu i po gledalaca. 

U drugoj utakmici prvog kola Grupe pet Portugal je pobedio Grčku sa 6:1. Srbija će u drugom kolu u igrati sa Grčkom, dok će se Portugal sastati sa Poljskom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FUTSAL: "Orlovi" žestoko krenuli

Izvor: OkRadio.rs, 29.Mar.2013, 10:00

Reprezentacija Srbije u futsalu uspešno je započela kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Belgiji 2014. godine. Futsal selekcija Srbije pobedila je u prva dva meča kvalifikacija za EP. "Orlovi" su u Zrenjaninu prvo savladali selekciju Poljske rezultatom 2:0, u prvom kolu grupe pet, a onda su bili...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.