Fris deveti na SP u Budimpešti

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Sep.2013, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fris deveti na SP u Budimpešti

BUDIMPEŠTA - Kristijan Fris srpski rvač, zauzeo je deveto mesto u konkurenciji 39 rvača u kategoriji do 60 kg na seniorskom Šampionatu sveta u Budimpešti u grčkom rimskom stilu.


Drugi srpski predstavnik Dejan Franković u kategoriji do 96 kg plasirao se na 25. mesto u konkurenciji 37 takmičara.
Fris je u poražen u drugoj borbi repesaža za bronzanu medalju dok je Dejan Franković poražen u prvom kolu.
Fris je u prvom  meču sa 5:0 savladao Sotoa iz Paname, a u drugom, za ulazak u četvrtfinala poražen je sa 7:0 od Bugarina Ive Serefimova Angelova, koji se  u nastavku takmičenja probio do finala i “povukao” Frisa u repesaž.
U prvoj borbi repesaža za bronzu, Fris je sa 4:0 pobedio Lopeza...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Maksimović peti na SP

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Sep.2013

BUDIMPEŠTA - Aleksandar Maksimović, srpski rvač osvojio je peto mesto u kategoriji do 66 kg  na Šampionatu sveta u grčko rimskom stilu u Budimpešti, pošto je u borbi za bronzanu medalju poražen od Indijca Tulsi Jadan Sandepa sa 4:0.. . .Drugi srpski predstavnik koji je izašao na strunjače...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.