Farma: Misica Jovana krije tetovažu! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 15.Apr.2013, 04:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Misica Jovana krije tetovažu! (Foto)

Jovana Nikolić imala problema zbog tetovaže koju ima na desnom delu struka.

Ona je primorana da je krije sa tonom pudera kada radi revije ili slikanja.

Lepa Nišlijka ukrasila je svoje telo pre nekoliko godina, kada su tetovaže bile u trendu među mladima, ne sluteći da će joj napraviti toliko problema.

- Jovana je nepromišljeno istetovirala svoje telo, uprkos tome što su joj roditelji branili. Neko vreme ju je krila od njih . Kada su se oni konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pomirili sa tim, nastali su drugi problemi. Prilikom priprema za mis Srbije u Grčkoj šminkerke su imale mnogo muke da sakriju njenu tetovažu, jer po pravilu misice ne smeju da ih imaju. Tona pudera i fotošop rešavali su problem ali samo trenutno – priča izvor blizak misici.

Tako Jovana na fotografijama nema tetovažu jer je fotografi uspešnu uklanjaju u fotošopu, ali na njenu žalost, u relanosti ona je i dalje na njenom telu.


Poznati.info
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.