Grčkoj zajam od EU?

Izvor: Mondo, 16.Mar.2010, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčkoj zajam od EU?

Ministri finansija zemalja članica evrozone složili su se na sastanku u Briselu da Grčkoj ponude finansijsku pomoć, verovatno u obliku zajmova, ali su odbili da iznesu više detalja do postizanja dogovora.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postignut dogovor o načinu pomoći Atini

Izvor: Capital.ba, 16.Mar.2010

BRISEL, Ministri finansija 16 zemalja članica evrozone dogovorili su se o načinu na koji bi mogli da pomognu Grčkoj da prevaziđe svoju budžetsku krizu koja je ugrozila stabilnost zajedničke valute - evra. Poslije sastanka u Briselu, ministri nisu željeli da govore o detaljima postignutog dogovora. Ministri...

Nastavak na Capital.ba...

Zona evra će Grčkoj ponuditi pomoć

Izvor: EMportal, 16.Mar.2010

Ministri finansija članica zone evra saglasili se sinoć u Briselu da Grčkoj ponude finansijsku pomoć, verovatno u obliku zajmova, ali su odbili da iznesu više detalja do postizanja dogovora.

Nastavak na EMportal...

Evrozona pomaže Grčkoj

Izvor: Radio 021, 16.Mar.2010

Ministri finansija zemalja članica evrozone složili su se da Grčkoj ponude finansijsku pomoć, verovatno u obliku zajmova, ali su odbili da iznesu više detalja.

Nastavak na Radio 021...

Evrozona priprema moguće spasavanje Grčke

Izvor: Beta, 16.Mar.2010

BRISEL, 16. marta 2010. (Beta-AP) - Ministri finansija EU složili su se na sastanku u Briselu da ponude novčanu pomoć Grčkoj - verovatno u obliku bilateralnih zajmova - ali odbijaju da iznesu pojedinosti dok vodji zajednice ne donesu konačnu odluku o mogućem spasavanju svog prezaduženog člana...Žan-Klod...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.