Erceg potpisao za Panionios

Izvor: Press, 01.Dec.2009, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erceg potpisao za Panionios

Srpski reprezentativac, član Olimpijakosa Zoran Erceg (25,210), igraće do kraja sezone u Panioniosu kao pozajmljen igrač.
Za odličnog krilnog centra bili su zainteresovani mnogi klubovi, Fenerbahče Ulker, CSKA, Roma, Marusi, Kahasol, ali je odlazak kočila visina plate, koja nezvanično iznosi 700.000 evra. Čelnici Olimpijakosa su najbolji dogovor napravili sa Panioniosom, pa će bivši igrač FMP-a igrati u grčkoj ligi, ali ne i u evropskom takmičenju.
   

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Erceg ipak u Panioniosu

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2009

Srpski internacionalac Zoran Erceg u nastavku sezone braniće boje Panioniosa. Bivši igrač FMP-a debitovaće u novom klubu već u subotu protiv solunskog Arisa.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.