Eksplozija u Atini, oštećene zgrade

Izvor: Studio B, 31.Jul.2013, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Atini, oštećene zgrade

U atinskom naselju Kolonaki jutros se u jednom restoranu brze hrane dogodila snažna eksplozija, u kojoj su oštećene okolne zgrade, prenela je grčka agencija ANA.

Prema preliminarnim informacijama, eksplozivnu napravu je ispred restorana u kome se prodaje grčki specijalitet suvlaki ostavio nepoznati počinilac koji je tuda prošao na motociklu.

Policijske snage su izašle na lice mesta da bi ustanovile tačan uzrok eksplozije.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Eksplozija u Atini

Izvor: RTS, 31.Jul.2013

Jedna osoba povređena u snažnoj eksploziji u restoranu brze hrane u Atini. Eksplozivnu napravu ispred restorana ostavio nepoznati počinilac na motociklu. ..U atinskom naselju Kolonaki jutros se u jednom restoranu brze hrane dogodila snažna eksplozija, u kojoj je jedna osoba povređena. Oštećene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.