EKSPLOZIJA KOJA SE ČEKALA: Filip Petrušev ponovo u Beogradu? Stigla informacija iz Grčke

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 12:18

EKSPLOZIJA KOJA SE ČEKALA: Filip Petrušev ponovo u Beogradu? Stigla informacija iz Grčke

Ipak neće biti spreman za meč narednog četvrtka.
Srpski košarkaški reprezentativac Filip Petrušev napustio je meč između Olimpijakosa i Asvela u okviru Evrolige. To se desilo pred sam kraj prvog poluvremena, a igrač grčkog kluba se više nije vraćao u igru.
Bivši igrač Crvene zvezde je direktno odvezen u bolnicu zbog povrede kolena, jer se sumnjalo da stanje može biti ozbiljnije.
Srećom, vesti iz Grčke kažu da će krilni centar imati tek kraću pauzu. Kako se navodi, on će sa terena odsustvovati oko deset dana.
Ipak, to znači da će zasigurno propustiti gostovanje svog tima u Beogradu, budući da Olimpijakos sledećeg četvrtka igra protiv Partizana u Evroligi.
Petrušev...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.